Jentene bak denne bloggen!

13.07.2012 // kl.13:51 // Blogg // 3 kommentarer

Heisann.

Nå skal jeg fortelle litt om oss jenter bak denne bloggen! 

Vi er 2bestevenner fra byen Trondheim. Vi liker å spille håndball og fotball. Vi elsker å ta bilder,høre på musikk, være ute med venner og gutter.! Vorres navn er Karen Elise( bruker for det meste Karen) og Sara. Vi er 13år. Vi kommer til å skrive for det meste om hverdagen og det som går inn på oss. Vi liker gjerne positive kommentarer. Og håper en dag at vi kommer på blogglisten! Vi håper gjerne du gjerne vil blir en fast leser til oss. Vi kommer også til å kommenter tilbake på bloggene deres, hvis dere har! Hvis det er mer der vil vite så gjerne legge igjen en kommentar så skal vi svare på de.  Dere kan også kontakte oss på karen0sara@live.no! Vi svarer så fort vi kan! Håper dere liker vår blogg!

 Karen Elise til venstre og Sara til høyre!


Bare å komme med spørsmål!

 

Karen Elise og Sara♥

13.07.2012 kl.13:51 // Blogg // // 3 kommentarer // // Permalenke // Tips en venn

3 kommentarer

13.07.2012 kl.18:11

Kan dere lage en video der dere sier litt om dere selv osv... Altid koselig å bli kjent me de som har bloggen, for da blir det morsomere å lese bloggen! Fast leser! ... Trur jeg.. Hahah, har jo ikke sett bloggen helt! <3

s0k

13.07.2012 kl.18:13

Anonym: Det kan vi selvfølgelig! Alltid koselig at dere sier hva dere vil at vi skal gjøre! Det kommer sikkert snart!

EF

23.07.2012 kl.10:19

Æ synes det va en ganske bra blogg ! Artig og se ka dokkker gjør. <3

Skriv en ny kommentar


Velkommen


Hei og velkommen til min blogg! Denne teksten kan du bytte ut med hva det du ønsker. Hei og velkommen til min blogg! Denne teksten kan du bytte ut med hva det du ønsker.Hei og velkommen til min blogg! Denne teksten kan du bytte ut med hva det du ønsker.

Widgets

Kategorier

Arkiv

hits