juli 2012

Dagen i går og i dag!

Heisann. I går var jeg med Trine,Tina,Ida,Lula og Marius. Vi var ut en liten stund og snakket og gjorde masse rart! Så plutselig begynte det å pissregne! Så da dro vi hjem til Trine, altså jeg og Trine! Jeg lå over til Trine i natt, vi la oss sånn ca. 05.10. Vi spilte habin,hahaha! For vi kjedet oss så mye! vi tok "noen" bilder! Kan kanskje vise dere noen. Men blir ikke alle idag! 

Idag skal vi kanskje på city syd eller til byen, vet ikke helt enda! Men ellers så finner vi på noe annet! Nå sitter vi å spise frokost og ser frustrete fruer!Frokosten som er spist opp!


Men nå skal vi fortsette å se frustrerte fruer!

 

 

Karen - s0k.blogg.no♥

frooookoooost!

Hallaaa...  Da sitter jeg å spise frokost. Hahaha, klokken er liksom 14.11 også sitter jeg her å spiser frokost! hahha, må bare flire litt! Senere skal jeg til Trine for å ligge over til henne. Det er utrolig lenge siden jeg har sett henne! Og hun er også en av mine bestevenner! Jeg har kjent henne helt siden første. Trine er en helt utrolig herlig jente. Vi har noen nedturer og oppturer! Hun er til å stole på og er utrolig snill! Jeg bare elsker henne! Nå drar jeg til Trine! ♥

 

Karen - s0k.blogg.no♥

Dagen outfit!

Heisann da tenkte jeg å vise dagens outfit! Den kommer her!


Bukse og singlet - bikbok. Sokker - selbucup!

 

Hva synes du?!

 

Karen Elise - s0k.blogg.no♥

Utrolig lite blogging.

Heisann! Unnskyld for lite blogging i det siste. Sara har dratt til Bulgaria, hun dro på tirsdagen og jeg er til tante, og hun har et veldig tregt nett, så ja.. Jeg skal prøve og blogge så mye jeg kan. Sara skal være i Bulgaria ca. en uke. Jeg savner henne allerede. Jeg vet ikke om hun kan blogge fra Bulgaria.Men det finner vi sikkert ut av. Hun elsker jo solen, så hun kommer til å bruke mest tid ute. Hun kommer sikkert til å legge ut noen bilder etter at hun har kommet hjem! Men nå skal jeg forsette å se Tour de france! Elske å se på det!!

meg som liten! hahah, må flire litt!


Sara som liten! Virkelig søt!


Noe du vil at jeg skal blogge om?

Ser du på Tour de France?

 

Karen - s0k.blogg.no♥

Spørsmålsrunde

Heei! Vi tenkte å sette igang en spørsmålsrunde. Så dere kan bare sende inn så mye spørsmål dere bare vil, så svarer vi på video, Still spørsmål fort, for svarene kommer vel endten imorgen, eller i dag. Så gjerne skriv hvem spørsmålene er til, så vi vet hvem som skal svare på de :-) 

Bare send inn spørsmål!  

 # Skriv hvem spørsmålene er til!


♥SaraHojem

 

Helt utrolig!

Heisann. Dette er bare helt utrolig! Så mange som har sett på bloggen vår bare i dag! Setter utrolig stor pris på det, og tusentusen takk til dere der ute! Håper dere blir våre fast lesere! Kanskje vi blir din også! Og igjen tusen tusen takk for at du har klikket deg inn på denne bloggen! ♥

Som bilde sier!


Tusen takk for aller siste gang på dette innlegget! 

 

Karen Elise og Sara♥

Moldeby!

Hei. 

Jeg tenkte jeg skulle fortelle litt om Molde. For min far bor her. Han har bodd her i 6år trur jeg. Molde er jo en liten by, den er også kalt for "rosenes by". Men man kan jo ikke se en eneste rose her nesten. Det er sikkert mange av dere der ute som bor/ har bodd eller vært i Molde. Og jeg synes det er veldig artig å være her, for det er masse å gjøre her. Jeg er ikke så mye, men det er noen gang jeg er her veldig lenge. Og da bruker jeg enten å være på bowling,kino,bade eller noe annet. Å shoppe i Molde er jo også koselig. Det er ikke så mange butikker som det er i Trondheim, men nok for meg! Molde er jo nabobyen til Ålesund. Så det er noen ganger vi bruker å være der. No har de også laget et "oprah" ligner veldig også!

Et hotel i Molde!

"oprah"

Moldeby!


Det var litt om Molde! Bildene er tatt fra Lars Tangen !

-Har du vært i Molde?

- Har du bodd der?

 

Karen Elise og Sara

Jentene bak denne bloggen!

Heisann.

Nå skal jeg fortelle litt om oss jenter bak denne bloggen! 

Vi er 2bestevenner fra byen Trondheim. Vi liker å spille håndball og fotball. Vi elsker å ta bilder,høre på musikk, være ute med venner og gutter.! Vorres navn er Karen Elise( bruker for det meste Karen) og Sara. Vi er 13år. Vi kommer til å skrive for det meste om hverdagen og det som går inn på oss. Vi liker gjerne positive kommentarer. Og håper en dag at vi kommer på blogglisten! Vi håper gjerne du gjerne vil blir en fast leser til oss. Vi kommer også til å kommenter tilbake på bloggene deres, hvis dere har! Hvis det er mer der vil vite så gjerne legge igjen en kommentar så skal vi svare på de.  Dere kan også kontakte oss på karen0sara@live.no! Vi svarer så fort vi kan! Håper dere liker vår blogg!

 Karen Elise til venstre og Sara til høyre!


Bare å komme med spørsmål!

 

Karen Elise og Sara♥


Velkommen


Hei og velkommen til min blogg! Denne teksten kan du bytte ut med hva det du ønsker. Hei og velkommen til min blogg! Denne teksten kan du bytte ut med hva det du ønsker.Hei og velkommen til min blogg! Denne teksten kan du bytte ut med hva det du ønsker.

Widgets

Kategorier

Arkiv

hits