august 2012

Spørsmålsrunde

Heisann.! Tenkte å ta en spørsmålsrunde. For det var utrolig mange bloggere som har det nå for tiden, så tenkte vi også kunne gjøre det. Så det er bare å komme med spørsmål, svarer ikke på veldig personlige spørsmål. 

Solnedgang ved Trondheimsfjorden! Nydelig!


Bare å komme med spørsmål! 

 

Karen - s0k.blogg.no ♥

God natt!

Heisann... synes jeg er veldig snill nå. Ville bare poste et god natt innlegg! haha, okei. Kanskje litt teit, menmen. Alt for dere leseree! Sååå god natt, i morgen skal jeg opp tidlig for jeg skal møte Sara kvart på 8 ;oo! I morra skal vi i vei å bade med klassen. 8a! 8b og c skal en annen plass, for alle skal forskjellige plasser. Sååå jeg får komme meg i seng nå! God natt søte leseree! Glad i dere! <3

haha, svart/ hvitt! jeg er kul ;*


Godnatt!

Bare noen bilder!

Heeei.

Jeg tenke å bare legge ut noen bilder. Har ikke noe spesielt å blogge om idag! Så det var den eneste tingen jeg fant på!

Tuvaluven - loveyou <3

Yaren - loveyou <3

Og nå skal jeg legge ut bilder fra da Marianne var til meg. Hun er søskenbarnet mitt for dere som lurte <3

Det var noen bilder!

Håper du likte bildene<3

Karen - s0k.blogg.no

Sluttbildee! Meningen med at den er som den er! <3

Ferdig med første skoledag!

Heisann! 

 

Idag som dere alle sikker vet. Så har det vært første skoledag for mange. Jeg og Sara begynte i 8. klasse. Vi går på samme gruppe hvis dere lurte. Jeg synes det var veldig koslig den første dagen, lurer på hvordan det blir resten av året. Vi har de snilleste og søteste lærerne jeg noen gang har sett og hatt! Vi skal på haukvatne? i løpet av uka også, men jeg får ikke bare for jeg er syk. Hoster som bare det og er tett!! Irritere meeg! Jeg vil badee... Menmen, sånn er det!

litt uklart!


Nå skal jeg snart på trening. Hahah, ja jeg er syk. Men jeg går på trening uansett hvordan humøret er! Jeg kan være skada/syk eller noe sånn, men drar på trening uansett!! 

 

- Hvilken klasse har du begynt i?

- Begynte du også idag?

- Begynte du med bestevennine din?

 

karen - s0k.blogg.no♥

Trening

Heisaaann;**

 

Idag skal jeg på trening, første treninga etter sommer. Skal trene i Granåsen for å bli litt sterkere til cup og sesongen vi skal ha fremover. Vi skal springe en løype vi har ordnet, så skal vi springe litt i tribunen og ta styrke så skal vi springe opp den store trappa opp skihoppet.! Det høres forferdelig tungt ut. Og det kan det være i starten men etter treningen så føler du deg helt topp. Og etter trening så skal vi hjem til treneren vorres for å se semifinalen til Norge, og vi håper at Norge kommer i finaleeen!! 


Moldecupen - 2010 trur jeg ;)

Moldecupen - 2010 trur jeg ;))

Tillercupen - 1.plass b-slutt! ;))


Mangler sikkert noen på laget! Men verdens beste lag!! 

 

Har du trening i dag?

Skal du se semifinale?

 

karen - s0k.blogg.no ♥

dagen idag!

Heisann. Idag som dere sikkert vet så har Julie vært til meg. Hun dro hjem for ikke så lenge siden, så dette blir et sent innlegg, men håper det er greit. Vi har bakt brownies, spist kanelsnurr, sett film, tatt bilder og vært ut en tur! Så her kommer bildene.

 Sommergaven fra min bestevenn!! <3


Sooo happy! Jeg elsker One Direction, og får denne var bare helt perfekt! ?
loveyou;*Normal sa du? :D hahaha, ler hver gang jeg 

Det var litt av dagen idag! 

Hvem har du hatt besøk av?

Har du fått noe du har likt veldig godt?

 

Karen - s0k.blogg.no♥

Får besøk

Heisann. Vi unnskylder for dårlig bloggen i det siste! Vi har ikke hatt så veldig blogglyst for å si det sånn. Men skal prøve så godt vi kan. Som det står så får jeg besøk om ikke så lenge. Får besøk av ei som heter Julie, hun er en veldig god venn av meg. Og hun har nettopp kommet hjem fra Tyrkia så hun kommer på besøk til meg! Gleder meg allerede. Nå holder jeg på å ordner meg og hører på musikk. Vi ska se film, bake brownis og ta bilder trur jeg. Det kommer sikkert et innlegg senere i dag også av det vi har gjort i dag! 


Julie og meg ! Første gangen vi dro på kino sammen!♥


Hva skal du gjøre i dag?

Får du besøk av noen du kjenner?

 

Karen - s0k.blogg.no♥


Velkommen


Hei og velkommen til min blogg! Denne teksten kan du bytte ut med hva det du ønsker. Hei og velkommen til min blogg! Denne teksten kan du bytte ut med hva det du ønsker.Hei og velkommen til min blogg! Denne teksten kan du bytte ut med hva det du ønsker.

Widgets

Kategorier

Arkiv

hits