trening - kamp

kamper!

Heisann. Jeg (karen) skal snart dra å se Håndballkamp! Damekamp og herrekamp etter det! Jeg drar med noen fra laget, det kommer sikkert noen bilder også. Vi får se. I morgen skal jeg spille kamp mot Melhus, og vi håper på en seier. Jeg kan også komme med et lite outfit! Så håper dere liker det! bye!!


Men nå stikker jeg til byen med Vilde! ♥

 

 

karen - www.s0k.blogg.no♥

Trening

Heisaaann;**

 

Idag skal jeg på trening, første treninga etter sommer. Skal trene i Granåsen for å bli litt sterkere til cup og sesongen vi skal ha fremover. Vi skal springe en løype vi har ordnet, så skal vi springe litt i tribunen og ta styrke så skal vi springe opp den store trappa opp skihoppet.! Det høres forferdelig tungt ut. Og det kan det være i starten men etter treningen så føler du deg helt topp. Og etter trening så skal vi hjem til treneren vorres for å se semifinalen til Norge, og vi håper at Norge kommer i finaleeen!! 


Moldecupen - 2010 trur jeg ;)

Moldecupen - 2010 trur jeg ;))

Tillercupen - 1.plass b-slutt! ;))


Mangler sikkert noen på laget! Men verdens beste lag!! 

 

Har du trening i dag?

Skal du se semifinale?

 

karen - s0k.blogg.no ♥


Velkommen


Hei og velkommen til min blogg! Denne teksten kan du bytte ut med hva det du ønsker. Hei og velkommen til min blogg! Denne teksten kan du bytte ut med hva det du ønsker.Hei og velkommen til min blogg! Denne teksten kan du bytte ut med hva det du ønsker.

Widgets

Kategorier

Arkiv

hits